Werken bij Econvert

De medewerkers van Econvert zijn toegewijd en gedreven. Ons team heeft zowel een diepe technische als technologische kennis en is elke dag weer leergierig. Hierdoor zijn wij specialisten op het gebied van anaerobe afvalwaterzuivering en biogasontzwaveling.

Werken bij Econvert betekent werken bij een jong, snelgroeiend en internationaal opererend bedrijf. Samenwerken in een team van enthousiaste en gedreven mensen met verschillende functies. Werken om het bedrijf te helpen verbeteren, maar ook om jezelf te ontwikkelen. We willen dat je het beste uit jezelf haalt en wij helpen je daarbij.

Wilt u deel uitmaken van ons team, maar is er momenteel geen geschikte vacature? Stuur ons dan uw motivatiebrief en CV. We staan altijd open voor een introductie: info@econvert.nl

Sales Engineer / Calculator

Als Sales Engineer / Calculator ben je een commercieel gedreven technicus. Je vindt het een uitdaging om als onderdeel van de afdeling Verkoop projecten binnen te halen. Met jouw kennis van producten en processen kom je tot gedetailleerde kostprijscalculaties. Je bent er goed in om ook onder tijdsdruk te komen tot prestaties. Binnen Econvert wordt continu gewerkt aan duurzame industriële projecten, maar denken we ook na over de oplossingen van morgen. Jij denkt volop mee in het verbeteren van de afdeling en dus het bedrijf.

Project Engineer E/I

De Project Engineer E/I wordt aangestuurd door, en legt verantwoording af aan de Manager Realisatie. De werkzaamheden binnen de verschillende projecten worden uitgevoerd volgens de procedure project management. De Project Engineer E/I is binnen de projecten verantwoordelijk voor het elektrische, besturing en instrumentatie deel van het project.

Service Process Engineer

Ben je gek van technologie en wil je voor iedere procestechnische uitdaging een oplossing verzinnen? Ben je perfectionistisch, heb je een helicopterview, kun je out-of-the-box denken en denk je graag mee in oplossingen voor de klant? Wij zijn ter aanvulling op ons team op zoek naar een ervaren Prces Engineer op ons kantoor in Heerenveen en bij onze klanten wereldwijd. We zoeken jou als je procestechnisch sterk onderlegd bent en affiniteit met industriele afvalwaterzuivering hebt.

Project Engineer

Als Project Engineer ben je natuurlijk gek op techniek. Je wilt voor iedere technische uitdaging een oplossing verzinnen. Je drive is om samen met het projecteam een project tot een succes te maken. Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een Project Engineer op ons kantoor in Heerenveen.

Magazijn beheerder / monteur

Jij bent op zoek naar een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Je kunt goed organiseren, hebt een opgeruimd karakter, houdt ervan om oplossingen te vinden, zodat projecten nooit stil liggen en hebt een breed technisch inzicht? Wij zoeken jou!

Process Engineer

en jij gek van technologie en wil je voor iedere procestechnische uitdaging een oplossing verzinnen? Ben je perfectionistisch, heb je een helicopterview, kun je out-of-the-box denken en denk je graag mee in oplossingen voor de klant?

Site Manager / Supervisor

Jij bent op zoek naar een baan ver van kantoor? Je kunt goed organiseren en delegeren, houdt ervan om ter plekke te zorgen voor oplossingen zodat projecten nooit stil liggen en hebt een breed technisch inzicht? Wij zoeken jou!