Werken bij Econvert

De medewerkers van Econvert zijn toegewijd en gedreven. Ons team heeft zowel een diepe technische als technologische kennis en is elke dag weer leergierig. Hierdoor zijn wij specialisten op het gebied van anaerobe afvalwaterzuivering en biogasontzwaveling.

Werken bij Econvert betekent werken bij een jong, snelgroeiend en internationaal opererend bedrijf. Samenwerken in een team van enthousiaste en gedreven mensen met verschillende functies. Werken om het bedrijf te helpen verbeteren, maar ook om jezelf te ontwikkelen. We willen dat je het beste uit jezelf haalt en wij helpen je daarbij.

Wilt u deel uitmaken van ons team, maar is er momenteel geen geschikte vacature? Stuur ons dan uw motivatiebrief en CV. We staan altijd open voor een introductie: info@econvert.nl We staan altijd open voor een introductie: info@econvert.nl

Project Engineer

Als Project Engineer ben je technisch onderlegd, zoals blijkt uit je ervaring met projecten in de apparatenbouw of process industrie. Je drive is het behalen van successen met de projectteams. En je vindt het leuk om internationaal te opereren en te reizen. Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een ervaren project engineer op ons kantoor in Heerenveen.

Service Engineer

Als Service Engineer ben je natuurlijk gek op techniek. Je wilt voor iedere technische uitdaging een oplossing verzinnen. De afdeling Service handelt garantie kwesties af, dracht oplossingen aan voor klant problemen, levert spare parts en draagt zorg voor het onderhoud aan de installaties. Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een ervaren Service Engineer op ons kantoor in Heerenveen.

Service Proces Engineer

Ben je perfectionistisch, heb je een helicopterview, kun je out-of-the-box denken en denk je graag mee in oplossingen voor de klant? Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een ervaren Service Proces Engineer op ons kantoor in Heerenveen en bij onze klanten wereldwijd. We zoeken jou als je proces technisch sterk onderlegd bent en affiniteit met industriële afvalwaterzuivering hebt.

Process Engineer

Ben jij gek van technologie en wil je voor iedere procestechnische uitdaging een oplossing verzinnen? Ben je perfectionistisch, heb je een helicopterview, kun je out-of-the-box denken en denk je graag mee in oplossingen voor de klant? .