Service

 

Uw afvalwaterzuiveringsinstallatie, gloednieuw of al enkele jaren oud. Maar uiteindelijk is het niet de apparatuur die uw water zuivert, maar het proces. Wij helpen u op vele manieren met het optimaliseren van uw zuiveringsprocessen, want alleen dan kunt u echt profiteren van uw investeringen.


 
 

Consultancy


Econvert biedt advies om uw afvalwaterzuiveringsinstallatie te optimaliseren en alle belangrijke aspecten voor een efficiënte en goed werkende installatie te controleren.


Service

Parts & service


Wij helpen u met het leveren van onderdelen en service aan uw bestaande installatie en apparatuur om te zorgen voor een optimaal draaiende installatie met minimale stilstand en optimale draaitijd, want alleen dan kunt u echt profiteren van uw investering.


Verbruiksartikelen


We bieden verschillende voedingsmixen voor zowel anaerobe reactoren als ontzwavelingsinstallaties. Door het toevoegen van de juiste voedingsmixen wordt de biomassa weer gevoed met de benodigde macro- en micronutriënten.


Service

Biomass


Heeft u nieuwe biomassa nodig voor het opstarten van uw reactor? Of bent u biomassa kwijt omdat uw proces niet goed werkt? Wij kunnen u voorzien van biomassa voor uw waterzuiverings- of ontzwavelingsinstallatie.


Service

Proefopstelling


De anaerobe pilot waterzuiveringsinstallatie van Econvert is speciaal ontworpen om te testen of een anaerobe waterzuiveringsinstallatie geschikt is voor de behandeling van afvalwater dat afkomstig is van productieproces(sen).


Service

Audits


Is uw waterzuiveringsinstallatie nog toekomstbestendig? Voldoet het nog steeds aan de huidige eisen? Zijn er mogelijkheden tot verbetering? Zijn dit vragen die uw bedrijf moet beantwoorden? Zo ja, dan kan Econvert u helpen met externe audits.


Service

Retrofit


Met een retrofit moderniseren wij uw bestaande waterzuiveringsinstallatie. Met een beperkte investering verzekeren wij u dat uw huidige installatie weer aan de eisen zal voldoen, optimaal presteert en toekomstbestendig is.


Service