Consultancy

 
Afvalwaterzuivering is een essentieel onderdeel van het proces van grotere industriële bedrijven. Hoewel het essentieel is, wordt het vaak niet als onderdeel beschouwd van de kernactiviteiten van een organisatie en kan het worden gezien als moeilijk, onduidelijk en riskant. Daarom biedt Econvert advies aan om afvalwaterzuiveringsinstallaties te helpen controleren op alle belangrijke aspecten van een goed werkende installatie.

Econvert biedt:


Probleemoplossing

In het geval van een calamiteit heeft u direct hulp nodig. Wij bekijken de gegevens en komen dan naar uw locatie om de hele installatie met u door te nemen.

Procesmanagement

Wij controleren op regelmatige basis en maken analyses, zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen grote calamiteiten plaatsvinden. Samen sluiten we een service level agreement af, op maat van uw behoeften en we monitoren wekelijks, maandelijks of driemaandelijks met u.

Inspectie

Om de installatie optimaal te benutten is het verstandig om de installatie periodiek te inspecteren. Wij adviseren om uw installatie 3 jaar na ingebruikname en vervolgens om de 5 jaar te laten inspecteren. Wij controleren de gehele installatie en beoordelen de conditie van de mechanische en elektronische onderdelen. U ontvangt een adviesrapport voor het noodzakelijke onderhoud. Zo blijft uw installatie toekomstbestendig.
 

Onze consultants adviseren u graag over de best passende oplossingen voor uw bedrijf.