Consultancy

 
Waterzuivering is een essentieel onderdeel van het proces van grotere industriële bedrijven. Hoewel het essentieel is, wordt het vaak niet als onderdeel beschouwd van de kernactiviteiten van een organisatie en kan het worden gezien als moeilijk, onduidelijk en riskant. Daarom biedt Econvert consultancy aan om waterzuiveringsinstallaties te helpen controleren op alle belangrijke aspecten van een goed werkende installatie.

Econvert biedt:


Probleemoplossingen

In het geval van een calamiteit heeft u direct hulp nodig. Wij bestuderen de procesresultaten en komen dan naar uw locatie om samen met u de zuiveringsinstallatie te inspecteren.

Procesmanagement

Wij monitoren het zuiveringsproces en analyseren de resultaten, zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen grote calamiteiten zullen plaatsvinden. Samen komen we tot een service overeenkomst op maat, op basis van uw behoeften. We bespreken de gang van zaken wekelijks, maandelijks of elk kwartaal met u.

Inspectie

Om de installatie optimaal te benutten is het verstandig om de waterzuiveringsinstallatie periodiek te laten inspecteren; wij adviseren om dit 3 jaar na ingebruikname en vervolgens elke 5 jaar te laten doen. Wij inspecteren de gehele installatie en beoordelen de conditie van de mechanische en elektronische onderdelen. Op basis hiervan ontvangt u een adviesrapport voor het noodzakelijke onderhoud. Zo blijft uw installatie toekomstbestendig.

 

Onze consultants adviseren u graag over de best passende oplossingen voor uw bedrijf.