Carrière

De medewerkers van Econvert zijn toegewijd en gedreven. Ons team heeft zowel een diepe technische als technologische kennis en is elke dag weer leergierig. Hierdoor zijn wij specialisten op het gebied van anaerobe afvalwaterzuivering en biogasontzwaveling.

Werken bij Econvert betekent werken bij een jong, snelgroeiend en internationaal opererend bedrijf. Samenwerken in een team van enthousiaste en gedreven mensen met verschillende functies. Werken om het bedrijf te helpen verbeteren, maar ook om jezelf te ontwikkelen. We willen dat je het beste uit jezelf haalt en wij helpen je daarbij.

Wilt u deel uitmaken van ons team, maar is er momenteel geen geschikte vacature? Stuur ons dan uw motivatiebrief en CV. We staan altijd open voor een introductie:  econvert@or-quest.nl

Werkvoorbereider

Jij bent technisch sterk onderlegd en organiseren is jouw tweede natuur. Jij bent de verbindende schakel tussen de engineers, mensen in het veld en leveranciers en zorgt ervoor dat het werk op de bouw nooit stil komt te liggen. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

Process Engineer

Ben jij gek van technologie en wil je voor iedere procestechnische uitdaging een oplossing verzinnen? Ben je perfectionistisch, heb je een helicopterview, kun je out-of-the-box denken en denk je graag mee in oplossingen voor de klant?

Site Manager/ Supervisor

Jij bent op zoek naar een baan ver van kantoor? Je kunt goed organiseren en delegeren, houdt ervan om ter plekke te zorgen voor oplossingen zodat projecten nooit stil liggen en hebt een breed technisch inzicht? Wij zoeken jou!

Project Engineer E/I

Als Project Engineer ben je natuurlijk gek op techniek. Je wilt voor iedere technische uitdaging een oplossing verzinnen. Je drive is om samen met het projecteam een project tot een succes te maken. Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een Project Engineer op ons kantoor in Heerenveen.

Hoofd tekenkamer

Ben jij gek van techniek en wil je voor iedere technische uitdaging een oplossing verzinnen? Ben je perfectionistisch, heb je oog voor detail en denk je graag mee over de oplossingen van morgen? Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een ervaren Hoofd tekenkamer op ons kantoor in Heerenveen. We zoeken jou als je technisch sterk onderlegd bent en ruime ervaring hebt in de apparatenbouw.

Tekenaar / Constructeur

Ben jij gek van techniek en wil je voor iedere technische uitdaging een oplossing verzinnen? Ben je perfectionistisch, heb je oog voor detail en denk je graag mee over de oplossingen van morgen? Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een ervaren Tekenaar/Constructeur op ons kantoor in Heerenveen. We zoeken jou als je technisch sterk onderlegd bent en ruime ervaring hebt in de apparatenbouw.

Office Manager

Als Office Manager ben je de spil binnen een bedrijf en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Daarnaast ben je dienstverlenend en kun je ook knopen doorhakken. Je bent graag het gezicht binnen de organisatie. Als invalleerkracht ga je op ons kantoor in Heerenveen aan het werk i.v.m. ziekte vervanging. Wij houden altijd rekening met jouw wensen en op deze manier kan jij flexibel of met het vooruitzicht van een vaste aanstelling aan het werk!