Carrière

Bij Econvert zijn wij toegewijd en gedreven. Ons team heeft zowel een diepe technische als technologische kennis en is elke dag weer leergierig. Hierdoor zijn wij specialisten op het gebied van anaerobe afvalwaterzuivering en biogasontzwaveling.

Werken bij Econvert betekent werken bij een dynamisch, snelgroeiend en internationaal opererend bedrijf. Samenwerken in een team van enthousiaste en gedreven mensen met verschillende functies. Werken om het bedrijf te helpen verbeteren, maar ook om jezelf te ontwikkelen. We willen dat je het beste uit jezelf haalt en wij helpen je daarbij.

Wil je deel uitmaken van ons team, maar is er momenteel geen geschikte vacature? Stuur ons je motivatiebrief en CV. We staan altijd open voor een introductie:  econvert@or-quest.nl

Werkvoorbereider

Jij bent technisch sterk onderlegd en organiseren is jouw tweede natuur. Jij bent de verbindende schakel tussen de engineers, mensen in het veld en leveranciers en zorgt ervoor dat het werk op de bouw nooit stil komt te liggen. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij wellicht onze nieuwe werkvoorbereider!

Sales Manager

Als Sales Manager bij Econvert in Heerenveen ben je binnen een internationaal bedrijf verantwoordelijk voor de verkoopstrategie van een specifiek gebied. Je benadert potentiële klanten en adviseert klanten. Je houdt de verkoopdoelstellingen bij en rapporteert resultaten waar nodig. Je werkt nauw samen met je naaste sales collega’s en de verschillende projectteams.

Veiligheidskundige

Staat veiligheid bij jou op nummer 1? Gaat je hart sneller kloppen van het adviseren en motiveren van collega’s in het veilig werken? We werken veilig of we werken niet. Als Veiligheidskundige bij Econvert in Heerenveen ben je zowel adviserend als uitvoerend aan de slag binnen een internationale organisatie. Je bent dienstverlenend en kunt gemakkelijk knopen doorhakken. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Applicatiebeheerder

Als Applicatiebeheerder bij Econvert in Heerenveen ben je de expert binnen het bedrijf op het gebied van ICT. Je kent alle fijne kneepjes van het vak en helpt graag je collega’s met complexe ICT vraagstukken. Je hebt een uitgebreide rol van werkplekbeheer tot applicatiebeheer. Je bent dienstverlenend en draagt bij aan een het verbeteren en onderhouden van het digitaal landschap. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Process Engineer

Ben jij gek van technologie en wil je voor iedere proces technische uitdaging een oplossing verzinnen? Ben je perfectionistisch, heb je een helicopterview, kun je out-of-the-box denken en denk je graag mee in oplossingen voor de klant?

Project Engineer

Ben je technisch onderlegd, wat blijkt uit je ervaring met projecten in bijvoorbeeld apparatenbouw of procesindustrie? Ben je duidelijk in je communicatie en werk je gestructureerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Heerenveen zijn wij op zoek naar een Project Engineer.

Hoofd tekenkamer

Ben jij een ervaren tekenaar die klaar is voor een uitdagende en veelzijdige rol? Heb je daarnaast oog voor detail en denk je graag mee over de oplossingen van morgen? Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een Hoofd tekenkamer op ons kantoor in Heerenveen.