Carrière

Bij Econvert gaan we verder dan toewijding; we ademen innovatie en streven voortdurend naar verbetering. In ons team komen diepe technische en technologische kennis samen met een onverzadigbare leergierigheid. Hierdoor zijn wij niet alleen experts in anaerobe afvalwaterzuivering en biogasontzwaveling, maar ook pioniers in de duurzame revolutie.

Werken bij Econvert betekent werken in een dynamische, snelgroeiende en internationale omgeving. Samenwerken met een team van gepassioneerde en gedreven individuen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en rollen. Hier draait het niet alleen om het verbeteren van het bedrijf, maar ook om het ontplooien van je eigen potentieel. We streven ernaar dat jij het beste uit jezelf haalt, en wij bieden de ondersteuning om dat te bereiken.

Zie je momenteel geen passende vacature, maar wil je wel deel uitmaken van ons team? Stuur ons jouw motivatiebrief en CV. We staan altijd open voor een kennismaking: hr@econvert.nl

Jouw toekomst begint hier – samen bouwen we aan een duurzamere wereld en aan #MissionWater.

Medior Process Design Engineer

Ben jij een gedreven en technisch onderlegde Process Design Engineer met een passie voor het ontwerpen van innovatieve oplossingen? Zoek je een uitdagende functie waarin je expertise kunt benutten om innovatieve oplossingen te creëren? Als Process Design Engineer speel je een cruciale rol bij het ontwerpen van oplossingen voor onze klanten. In deze rol kun jij jouw energie en expertise volledig benutten, met afwisselende projecten op zowel nationaal als internationaal niveau.