Carrière

Bij Econvert zijn wij toegewijd en gedreven. Ons team heeft zowel een diepe technische als technologische kennis en is elke dag weer leergierig. Hierdoor zijn wij specialisten op het gebied van anaerobe afvalwaterzuivering en biogasontzwaveling.

Werken bij Econvert betekent werken bij een dynamisch, snelgroeiend en internationaal opererend bedrijf. Samenwerken in een team van enthousiaste en gedreven mensen met verschillende functies. Werken om het bedrijf te helpen verbeteren, maar ook om jezelf te ontwikkelen. We willen dat je het beste uit jezelf haalt en wij helpen je daarbij.

Wil je deel uitmaken van ons team, maar is er momenteel geen geschikte vacature? Stuur ons je motivatiebrief en CV. We staan altijd open voor een introductie: hr@econvert.nl

Project Engineer

Als Project Engineer bij Econvert Water & Energy ben je de sleutelfiguur in het realiseren van onze projecten. Je brengt je ervaring samen met je passie voor afvalwaterbehandeling. Je hebt een scherp oog voor detail en bent in staat om meerdere projecten te overzien, acties te stroomlijnen en samen met je collega’s het gewenste resultaat te behalen. Je werkt met verantwoordelijkheidsgevoel en doelgerichtheid. Jouw drive is om samen successen te behalen. En je vindt het leuk om internationaal te opereren en te reizen.

Sales Engineer / Calculator

Als Sales Engineer / Calculator ben je een commercieel gedreven technicus. Je vindt het een uitdaging om als onderdeel van de afdeling Verkoop projecten binnen te halen. Met jouw kennis van producten en processen kom je tot gedetailleerde kostprijscalculaties. Je bent er goed in om ook onder tijdsdruk te komen tot prestaties. Binnen Econvert wordt continu gewerkt aan duurzame industriële projecten, maar denken we ook na over de oplossingen van morgen. Jij denkt volop mee in het verbeteren van de afdeling en dus het bedrijf.

Medior Process Engineer

Ga jij graag accuraat en nauwkeurig te werk? Heb je een helicopterview, kun je out-of-the-box denken en denk je graag mee in oplossingen voor de klant? Wil jij voor ieder proces technische uitdaging een oplossing verzinnen? Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een ervaren Process Engineer op ons kantoor in Heerenveen. In deze rol krijg je de mogelijkheid om je energie te steken in afwisselende projecten op het gebied van afvalwaterbehandeling en biogasbehandeling, zowel nationaal als internationaal.

 

Process Design Engineer

Ben jij een gedreven en technisch onderlegde Process Design Engineer met een passie voor het ontwerpen van innovatieve oplossingen? Zoek je een uitdagende functie waarin je expertise kunt benutten om innovatieve oplossingen te creëren? Als Process Design Engineer speel je een cruciale rol bij het ontwerpen van oplossingen voor onze klanten. In deze rol kun jij jouw energie en expertise volledig benutten, met afwisselende projecten op zowel nationaal als internationaal niveau.