Carrière

Bij Econvert gaan we verder dan toewijding; we ademen innovatie en streven voortdurend naar verbetering. In ons team komen diepe technische en technologische kennis samen met een onverzadigbare leergierigheid. Hierdoor zijn wij niet alleen experts in anaerobe afvalwaterzuivering en biogasontzwaveling, maar ook pioniers in de duurzame revolutie.

Werken bij Econvert betekent werken in een dynamische, snelgroeiende en internationale omgeving. Samenwerken met een team van gepassioneerde en gedreven individuen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en rollen. Hier draait het niet alleen om het verbeteren van het bedrijf, maar ook om het ontplooien van je eigen potentieel. We streven ernaar dat jij het beste uit jezelf haalt, en wij bieden de ondersteuning om dat te bereiken.

Zie je momenteel geen passende vacature, maar wil je wel deel uitmaken van ons team? Stuur ons jouw motivatiebrief en CV. We staan altijd open voor een kennismaking: hr@econvert.nl

Jouw toekomst begint hier – samen bouwen we aan een duurzamere wereld en aan #MissionWater.

Project Manager

Als Project Manager bij Econvert Water & Energy ben je verantwoordelijk voor het beheer en de succesvolle afhandeling van projecten on site wereldwijd. Je technische achtergrond en gestructureerde aanpak stellen je in staat om financiële, planningsmatige en contractuele aspecten effectief te beheren. Daarnaast ben je een meester in heldere communicatie en ben je in staat om verschillende projecten te coördineren en acties te stroomlijnen om onze doelen te bereiken.

Teamleider Werkvoorbereiding en Supervisie

Als teamleider werkvoorbereiding en supervisie bij Econvert ben jij de verbindende schakel tussen de werkvoorbereiders/supervisors, mensen in het veld en leveranciers. Je zorgt ervoor dat het werk op de bouw nooit stil komt te liggen.

Mechanical Sales Engineer

Als Mechanical Sales Engineer benut je je technische passie en kennis binnen een dynamische salesomgeving. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het analyseren van complexe klantaanvragen, het opstellen van technische concepten en deze vertalen naar competitieve en technisch onderbouwde kostencalculaties.