Chemische en farmaceutische industrieDe farmaceutische en chemische industrie wordt doorgaans geconfronteerd met hoge energiekosten. De zuivering van hun afvalwater is een belangrijke factor in de kostenstructuur, maar afvalwater is een perfecte bron van hernieuwbare energie die de zuiveringskosten helpt te compenseren. Waarom zou je er geen gebruik van maken? De anaerobe technologie van Econvert de perfecte oplossing om het potentieel van afvalwater te kunnen vaststellen.

We weten dat geen enkele fabriek een standaard samenstelling van afvalwater heeft en we weten dat betrouwbaarheid een kernwaarde is van de bedrijfsfilosofie. Daarom doorlopen we altijd onze projectcyclus van monsternemingen en proefnemingen op locatie om de exacte fundamenten voor de volledige installatie te bepalen. Om ervoor te zorgen dat we kwaliteit leveren en om ervoor te zorgen dat u de optimale oplossing krijgt, die voor u op maat is gemaakt en aan uw eisen voldoet.
 

Onze producten

Econvert-
IR®

Econvert-product-IR

Econvert-UASB®

Econvert-product-UASB

Econvert-EGSB®

Econvert-product-EGSB

Econvert-Dsulph®

Econvert-product-DSULPH
 

We hebben al verschillende bedrijven in de chemische en farmaceutische industrie geholpen om hun afvalwater om te zetten in een waardevolle bron van hernieuwbare energie. Hoe kunnen we u helpen?