Chemische en farmaceutische industrieDe farmaceutische en chemische industrie wordt doorgaans geconfronteerd met hoge energiekosten. De zuivering van afvalwater is een belangrijke factor in de kostenstructuur. Tegelijkertijd is afvalwater de perfecte bron van hernieuwbare energie die deze zuiveringskosten helpt te compenseren. De anaerobe technologie van Econvert biedt de perfecte oplossing om het potentieel van afvalwater te kunnen realiseren.

 

We weten dat geen enkele fabriek een standaard samenstelling van haar afvalwater heeft en dat betrouwbaarheid een kernwaarde is van de bedrijfsfilosofie. Daarom doorlopen we altijd onze projectcyclus inclusief bemonstering en pilot studie(s) om de juiste uitgangspunten voor de volledige installatie vast te stellen. Dit doen we zodat wij kwaliteit kunnen leveren en om ervoor te zorgen dat u de optimale oplossing krijgt; een oplossing die voor u op maat is gemaakt en aan uw eisen voldoet.
 

Onze producten

Econvert-
IR®

Econvert-product-IR

Econvert-UASB®

Econvert-product-UASB

Econvert-EGSB®

Econvert-product-EGSB

Econvert-Dsulph®

Econvert-product-DSULPH
 

We hebben al verschillende bedrijven in de chemische en farmaceutische industrie geholpen om hun afvalwater om te zetten in een waardevolle bron van hernieuwbare energie. Hoe kunnen we u helpen?