Onderhoud en onderdelen

 
'Onder onderhoud wordt verstaan, het totaal van activiteiten met als doel, het in een aanvaardbare conditie houden of terugbrengen van installaties om de gevraagde mate van functionaliteit te borgen, hetzij direct of op termijn.’

Ook uw anaerobe waterzuiveringsinstallatie heeft regelmatig onderhoud nodig om te optimale functionaliteit te garanderen. Wij bieden onderdelen, inspectie en onderhoud om uw installatie optimaal te laten functioneren.

Spare parts

Vroeg of laat moeten versleten onderdelen worden vervangen. Veel van deze onderdelen hebben een levertijd van 2-8 weken. Uiteraard wilt u voorkomen dat uw installatie voor langere tijd stil komt te liggen. Daarom is het verstandig om cruciale elektrische en mechanische onderdelen op voorraad te hebben. Zo kunt u altijd adequaat reageren in het geval van defecten. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Onderhoud

Ook als u niet de capaciteit of kennis heeft om onderhoud van de installatie zelf uit te voeren, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen incidenteel of periodiek klein of groot onderhoud uitvoeren.
 

Neem contact op met onze serviceafdeling voor meer informatie.